–196


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پایان نامه ها و آدرس k-thesis.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
پرش به محتوای اصلیرفتن به نوارابزار پیشخوان خانه به‌روزرسانی‌ها 2 نوشته‌ها همه‌ی نوشته‌ها افزودن نوشته دسته‌ها برچسب‌ها بگرد و جایگزین کن! تمام گشتن ها اضافه کردن رسانه کتابخانه افزودن برگه‌ها همه‌ی برگه‌ها افزودن برگه دیدگاه‌ها 1 نمایش پوسته‌ها سفارشی‌سازی ابزارک‌ها فهرست‌ها سربرگ پس‌زمینه Random Backgrounds تنظیمات پوسته ویرایشگر افزونه‌ها افزونه‌های نصب‌شده افزودن ویرایشگر Random Banners کاربران همه کاربران افزودن شناسنامه شما ابزارها ابزارهای دردسترس درون‌ریزی برون‌بری Search & Replace تنظیمات همگانی نوشتن خواندن گفت‌و‌گو‌ها رسانه پیوندهای یکتا Shortcode any widget Auto Limit Posts Header and Footer WP Rocket XML-Sitemap Random Thumbnails کوتاه کردن پست فونت ماندگار فونت پیشخوان فونت پوسته انتقادات و پیشنهادات Related Posts تنظیمات پارسی جمع کردن فهرست درباره وردپرس پایان نامه های ایران داک 22 به‌روزرسانی پوسته 11 دیدگاه در انتظار مدیریت است تازه WP Rocket سلام 92 بیرون رفتن راهنما تنظیمات صفحه نوشته‌ی تازه Easy Image Display is supported through Patreon. If you find it useful, please consider a small donation. Thanks! | Hide Notice وردپرس پارسی فعال شد! برای کارکردن افزونه نیاز به پیکربندی آن دارید. برگه‌ی پیکربندی – بی‌خیال WP Rocket بعد از فعال یا غیرفعال سازی ویژگی یا افزونه پا کردن کش ضروری است پاک کردن کش WP Rocket: برای درست کار کردن افزونه به پیوند یکتا بروید و ساختار دلخواه را انتخاب کنید ، رفتن به پیوند یکتا عنوان را اینجا وارد کنید پیوند یکتا: http://abbas-jadidi.ir/?p=3132&preview=true تغییر پیوندهای یکتا افزودن پرونده چندرسانه‌ایدیداریمتن bilinkb-quotedelinsimgulollicodemoreبستن برچسب‌هاجهت متن سرویس وبلاگدهی وردپرسی

پایان نامه ارشد مدیریت (سایت اصلی)

نمونه سوال ارشد (تست ها)

پایان نامه ارشد حقوق (سایت اصلی)

دانلود پایان نامه ارشد -همه رشته ها

پایان نامه حسابداری (سایت اصلی)

پایان نامه ادبیات

پایان نامه برق

پایان نامه (ارشد فایل)

پایان نامه ارشد روانشناسی (بلاگ اسکای)

پایان نامه مدیریت

پایان نامه ارشد (پارسی بلاگ)

روانشناسی (لوکس بلاگ)

پایان نامه (رزبلاگ)

فروش فایل سنجش و دانش

آرتین فایل

پایان نامه (بلاگ اسکای)

پایان نامه های پارسی بلاگ 2

پایان نامه و تز (فورکیا)

پایان نامه (نیلوبلاگ)

دانلود پایان نامه ارشد مدیریت (لوکس بلاگ)

پایان نامه ارشد رشته حقوق (میهن بلاگ)

پایان نامه ارشد حقوق (بلاگ اسکای)

هما تز

دانلود پایان نامه رشته حقوق (رز بلاگ)

پایان نامه حقوق (نیلو بلاگ)

عناوین پایان نامه مدیریت

پایان نامه های حقوق (لوکس بلاگ)

پایان نامه تربیت بدنی

پایان نامه مدیریت صنعتی

پایان نامه ارشد مدیریت (بلاگ اسکای)

پایان نامه علم یار

پایان نامه روانشناسی (فورکیا)

پایان نامه ارشد

پایان نامه حقوق (رزبلاگ)

آوا فایل

دانلود پایان نامه ها (رزبلاگ 3)

دانلود متن کامل پایان نامه (رزبلاگ)

پایان نامه حقوق جزا

ارشد حقوق

بهار فایل

پایان نامه ها (پارسا بلاگ)

پایان نامه حسابداری

پایان نامه بورس

پایان نامه حسابداری دولتی

پایان نامه ها (سایت بیان)

پایان نامه مدیریت مالی

پایان نامه ارشد جغرافی (جغرافیا)

فوکا-لینک های مفید سایت دانلود

پایان نامه مدیریت انسانی

پایان نامه ارشد صنایع

پایان نامه مدیریت مالی صنعتی

پایان نامه الهیات

پایان نامه عمران

پایان نامه ارشد (میهن بلاگ)

متن کامل پایان نامه (رزبلاگ 4)

پایان نامه و تحقیق

پایان نامه مدیریت عمران

پایان نامه فرمت ورد( لوکس بلاگ)

پایان نامه ارشد ( لوکس بلاگ)

پایان نامه ارشد دانلود ( لوکس بلاگ)

دانلود پایان نامه ها (پارسا بلاگ)

پایان نامه (جوان بلاگ)

پایان نامه ارشد و کارشناسی

پایان نامه کارشناسی ارشد (لاین بلاگ)

دسترسی پایان نامه ارشد

دانلود رایگان پایان نامه

تعداد واژه‌ها: 290 پیش‌نویس در زمان 2:17:43 ب.ظ ذخیره شد. تغییر وضعیت پنل: انتشار انتشار ذخیره پیش‌نویس پیش‌نمایش (باز شدن در پنجره تازه) وضعیت: پیش‌نویس ویرایش ویرایش وضعیت نمایانی: عمومی ویرایش تغییر میدان دید انتشار فوری ویرایش ویرایش تاریخ و زمان پاک کردن کش انتقال به زباله‌دانانتشار تغییر وضعیت پنل: ساختار ساختار ساختارهای نوشته استاندارد حاشیه پیوند گفتاورد تغییر وضعیت پنل: دسته‌ها دسته‌ها همه دسته‌ها بیشتر استفاده شده پایان نامه ها دسته شماره 2 + افزودن دسته تازه تغییر وضعیت پنل: برچسب‌ها برچسب‌ها افزودن برچسب افزودن برچسب‌ها را با ویرگول لاتین (,) جدا کنید انتخاب از برچسب‌های بیشتر استفاده شده تغییر وضعیت پنل: Cache Options Cache Options Activate these options on this post: Images LazyLoad Iframes & Videos LazyLoad HTML Minification CSS Minification JS Minification شبکه تحویل محتوا Note: These options aren't applied if you added this post in the "Never cache the following pages" option. تغییر وضعیت پنل: Header and Footer Header and Footer Disable top injection Disable bottom injection سپاسگزاریم از اینکه سایت خود را با وردپرس ساخته‌اید. نگارش 4.8.1 پیوند درج شد. هیچی پیدا نشد.

Please enter banners and links.

گرچه این مساله در این پژوهش سوال ذهن ما را تشکیل نداده است اما با این وجود پس از صورت بندی موضع مستقل نظری خود، مواجهه مختصری با این پرسش نیز خواهیم داشت.

فصل سومشرح بنیان های نظری و ارائه روش شناسی پژوهش1-3 روش شناسی پژوهشمقدمهبرای معین کردن بنیان های نظری و خط سیر یک پژوهش می توان در سه سطح به طرح مساله پرداخت؛ روش شناسی پژوهش ، روش تحقیق و ابزارهای مورد استفاده پژوهشگر.پیش از آن که وارد مباحث اصلی این فصل شویم بهتر است اندکی به شرح و توضیح در این زمینه بپردازیم.
نکته اولی که لازم است به آن اشاره کنیم به تفاوت میان روش شناسی و روش باز می گردد. در یک تعریف ساده می توان گفت:” روش شناسی مطالعه منظم و منطقي اصولي است كه تفحص علمي را راهبردي مي كنند .از اين ديدگاه، روش شناسي به عنوان شاخه اي از منطق و يا حتي فلسفه است.”در حالی که روش، چارچوبه عملیاتی ـ و نه فلسفی ـ کارِ پژوهش و تحقیق را معین می کند. روش های تحقیق را می توان از منظر های مختلف و به صورت های متفاوتی تقسیم بندی کرد. به عنوان مثال می توان از تقسیم بندی هایی مانند پهنانگر / ژرفانگر ،کمی / کیفی ، مقطعی / طولی (روند پژوهی، نسلی، پانل) وهمچنین روش های خرد در برابر روش های کلان نام برد. اما صرفنظر از این تقسیم بندی ها و در یک نگاه کلی می توان روش های تحقیق را در سه مقوله کلی جای داد: مطالعات میدانی ، پیمایش وآزمایش( البته برخی آزمایش را نیز یک ابزار یا تکنیک ـ و نه یک روش ـ به شمارمی آورند.)
در انجام یک پژوهش، محقق پس از تعیین روش شناسی کار و انتخاب روش انجام پژوهش بنا به اقضائات کار وتناسباتی که میان دو سطح قبل و ابزارهای موجود برقرار است به انتخاب و استفاده از تکنیک ها و ابزارهای مورد نیاز خود می پردازد. این ابزارها ـ بسته به آن که آزمایش را یک ابزار به شمار آوریم یا نه ـ به هشت یا نه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از؛ روش های آماری، مشاهده ، تحلیل محتوا، مصاحبه، بحث گروهی،تکنیک دلفی، استفاده از مطلعین کلیدی و سوسیومتری.
ما در این فصل پیرامون روش شناسی پژوهش به بحث خواهیم پرداخت و تلاش خواهیم کرد منطق روشنی را برای هدایت پژوهش استخراج نموده و در طول تحقیق نیز به آن وفادار بمانیم. اما برای این که بتوان در مورد ارتباط این پژوهش با دو سطح دیگر سخن گفت باید به یک نکته توجه کرد و آن این که به هر میزان سطح انتزاع تحلیل از روش شناسی به سمت روش و سپس ابزار تنزل پیدا کند موضوع پژوهش نیز از بررسی یک اجتماع در کلیت خود، به سمت بررسی سازه های اجتماعی و یا بررسی مجموعه ای از کنش های فردی محدود خواهد شد. بنابراین نمی توان انتظار داشت که روش های تحقیق در سطح انتزاع مفهوم و نظریه سازی ـ که پیکره اصلی این پژوهش را به خود اختصاص داده اند ـ کارایی داشته باشند بلکه استفاده از روش های تحقیق عموما در مرحله پس از خلق مفهوم و در جایگاه آزمون نظریه مطرح خواهد شد. البته در این جا برخی مقوله ای به نام«تحلیل های فرانظری» را به عنوان روشی برای نظریه پردازی مطرح می کنند که اکنون به شرح و نقد این ایده خواهیم پرداخت.
فرانظریه را می توان” تحلیل اصول اساسی یک دانش انباشته موجود”تعریف نمود. بر این اساس کارکرد اساسی فرانظریه ” فهم مفروضاتِ استراتژی ها و دانشی است که این نظریه ها ایجاد می کنند و یا نادیده از آن می گذرند.” اما در این میان ، برخی افراد کارکرد دیگری را نیز برای فرا نظریه قائلند. از نگاه ایشان فرانظریه می تواند با بررسی خط مشی نظریه ها و مقایسه این خط مشی ها با یکدیگر و مشخص نمودن نقاط ضعف و قوت هر یک و همچنین روشن کردن وضعیت هایی که در این نظریات نادیده گرفته شده است راه را برای نظریه پردازی های جدید باز کند.
به اعتقاد ما این خط سیر گر چه ممکن است قدری جذاب به نظر برسد اما در عمل از همان ابتدا محکوم به شکست است زیرا اولا نظریات گوناگون بر اساس یک قالب مشترک ـ چه در زمینه مبانی نظری و فلسفی و چه در شیوه مواجهه عملی با پدیده ها ـ به بررسی پیرامون خود نپرداخته اند که بتوان به طور سیستماتیک و بر اساس یک الگوی مشترک به بررسی نقاط مشترک آنها و اولویت بندی شیوه نگرش هر نظریه به این نقاط مشترک پرداخت. دوم آن که در حال حاضر تعداد نظریاتی که پیرامون مقوله های مختلف جامعه شناسی مطرح می شوند به قدر زیاد و متنوع است که عملا این فرایند بررسی برای یافتن نقاط خلاء را ناممکن می سازد. اما سوال مهمتر آن است که تحلیل گر بر چه مبنایی می تواند به نقد و بررسی نظریه های دیگر بپردازد؟ اگربنا باشد یکی از نظریات موجود در جریان علم به عنوان مبنای ارزش گذاری سایر نظریات انتخاب شود دو مشکل اساسی نمایان خواهد شد؛ مساله اول زمانی ظاهر خواهد شد که پژوهشگر بخواهد مواضع نظریه مبنا واقع شده را مورد بررسی قرار داده و به نقد آن نظریه بر مبنای خود آن نظریه بپردازد. اما مشکل واقعی در این راه معرفی معیاری است که بتوان بر اساس آن جامعه علمی را نسبت به ارجحیت موضع نظری اتخاذ شده نسبت به سایر نظریه ها قانع نمود.
ممکن است تصور شود هر نظریه ای را می توان بر اساس برخی معیارهای ثابت مانند سازگاری درونی اجزای نظریه، منطقی و معقول بودن پیش فرض های نظری مورد استفاده و یا توان تبیین این نظریات مورد ارزیابی قرار داد اما باید توجه نمود که هر نظریه پرداز قاعدتا در پیش فرض های خود تلاش داشته تا بر مبنای عقل سلیم این معیارهای عام را در اندیشه و نگارش خود لحاظ نماید بنابراین این گونه مواجهه با نظریات ـ اگر نگوییم جنبه مچ گیری دارد ـ حداکثر محکی برای ارزیابی میزان توان مندی و مهارت نظریه پرداز در به کار گیری این معیارها به شمار می رود و راهی برای تولید نظریات جدید نخواهد گشود. از همین رو گفته می شود که فرانظریه ابزاری برای بررسی ساختار های نظریاتی به کار می آید که پیش از این شکل گرفته است و اگر کسی تصور کند که از این راه می توان به خلق نظریات جدید نایل آمد مانند کسی است که ” اسب را به پشت گاری بسته باشد!”
سطح سوم که مربوط به استفاده از ابزارها و تکنیک ها می باشد در این پژوهش به طور مکرر مورد استفاده واقع شده است و از این جهت آن چه که نوع ابزار به کار گرفته شده را معین کرده اقتضائات پژوهش بوده است. به عنوان مثال پژوهشگر در بررسی شرایط موجود نمونه های مورد نظر از ابزار مصاحبه کمک گرفته و در نقد نظریات موجود به روش های کتابخانه ای و فراتحلیل ها ( البته نه برای راهگشایی در مسیر خلق مفهوم )متوسل می شود. حتی در پایان این پژوهش تلاش شده است تا معیارهایی نسبتا کمّی برای آزمون تجربی نظریه ارائه گردد.
با این توضیحات اکنون آماده هستیم که مبانی نظری و خط سیر روشی این پژوهش را معرفی و ترسیم نماییم.
1-3-1 زایش پرسش؛ نقطه آغاز علماگر در یک نگاه حداقلی، علم را فهم محیط پیرامون به واسطه حواس پنج گانه و تجزیه و تحلیل این ادراکات به وسیله اندیشه بشری بدانیم به نظر می رسد قدم نخست در آغاز علم ” نگریستن” به معنای توجه به محیط پیرامون همراه با تعجب و تامل باشد. با این حال پدیده های بی شماری پیرامون بیننده وجود دارندکه از نوعی همگنی برای قرار گرفتن در کانون توجه وی برخوردارند و بنابراین شخص نخواهد توانست بدون دلیل برخی پدیده ها را جهت مورد توجه قرار دادن بر سایر پدیده ها ارجحیت بخشد؛ به گفته منطقیون ترجیح بلا مرجح محال است.

Related posts:




:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : پایان نامه ها
ت : یک شنبه 12 شهريور 1396
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');